Internationale

 • Ce ii motiveaza pe… 15/03/2018

  Ca proprietari de salon, sunt sigur că vrei să știi. Fondatorul nostru a prezentat recent un articol care răspunde la această întrebare și îi plăcea atât de mult că voia să o împărtășească cu dvs. Iată o listă de 5 lucruri pe care stilistii le doresc: 1. Mulțumesc! Vă mulțumim că ai rămas peste program, vă mulțumim pentru că ai ajuns mai devreme, vă mulțumim că ați lucrat din greu! Doar recunoaștere generală. O simplă "mulțumire" poate fi adesea uitată, dar merge mult pe calea creării culturii salonului pe care am menționat-o mai devreme și poate face o zi lungă, plină de viață, care merită și apreciată. Nu am fost surprins de acest lucru, dar am fost surprins că a fost pe lista tuturor. Vrem cu toții laude și mulțumiri. 2.Training - Avem un grup tanar, care ar dori sa isi imbunatateasca abilitatile, asa ca daca veniti in intampinarea lor cu pregatiri suplimentare si diverse traininguri sa le motiveze in munca lor zilnica. Lucruri precum cursuri sau stilist ca si oaspete, pentru a veni în ajutorul lor. În principiu, feedbackul a fost: dacă am oferit unuia dintre angajatilor mei șansa de a-și îmbunătăți abilitățile, a profitat de oportunitate si a fost foarte încatat - îmi place! 3. Ședințe foto - Șansa de a intracu o colecție într-una dintre competițiile de prestigiu a fost o mare provocare si competetie sanatoasa pentru tot personalul meu. Chiar șansa de a asista pe unii dintre membrii cu foarte multa experienta, a fost suficientă pentru unii dintre membrii echipei junior. Deci,..

  Detalii
 • Cinci semne ca nu… 14/03/2018

  În calitate de hair stilist, cosmetician sau make-up artist, una dintre cele mai importante trăsături care trebuie să aibă succes în domeniul tău este încrederea în sine. S-ar putea să aveți cele mai inovatoare idei, puteți să vă țineți cont de cele mai recente tendințe, puteți avea abilități tehnice deosebite pentru a executa exact ceea ce dorește clientul dvs., dar dacă nu aveți încredere în sine, aceste trăsături pozitive nu vor însemna orice. Calitatea muncii va suferi în cele din urmă, pentru că dacă nu credeți în voi înșivă, cum pot crede clienții dvs. în voi? Deci, înainte ca lucrările dvs. să fie afectate, poate doriți să fiți atenți la aceste semne de avertizare care vă lipsesc de încrederea în sine ca stilist. Aveți nevoie de validare de la colegi sau de la șeful dvs. în legătură cu munca dvs. - Dacă aveți o încredere scăzută în sine, nu veți avea încredere în propriile judecăți asupra oricărui lucru, inclusiv a muncii dvs. Chiar dacă lucrarea dvs. este minunată și simțiți că este minunat, nu veți avea curajul să o recunoașteți și să vă simțiți bine până când și dacă un coleg sau șeful dumneavoastră vă asigură că ați făcut o treabă minunată. Această nevoie de validare din partea altora din cauza incapacității de a avea încredere în judecățile voastre este un semn important al încrederii în sine scăzute. Întotdeauna te compari cu colegii tăi. Dacă te compari mereu pe tine și pe munca ta cu colegii tăi, ar putea însemna că ai lipsa de încredere..

  Detalii
 • 10 sfaturi despre scrierea… 25/10/2017

  Cand vine vorba de a aplica pentru un nou loc de munca, CV-ul tau ar putea fi doar biletul pentru a obtine acel picior initial in usa si a-ti asigura un interviu - dar cum poti asigura ca CV-ul tau este adaugat la gramada de interviu mai degraba decat aruncat direct in cos? Punerea împreună a unui CV reușit este ușoară odată ce știi cum. Este un caz de a vă lua toate abilitățile și experiența și a le adapta la locul de muncă pentru care aplicați. Dar dacă nu îndepliniți criteriile corecte? Ei bine, am pus împreună următoarele sfaturi pentru a vă ajuta să începeți să creați un CV de succes și să vă asigurați primul loc de muncă în domeniul artelor. Obțineți elementele de bază corecte Nu există un mod corect sau greșit de a scrie un CV, dar există câteva secțiuni comune pe care ar trebui să le acoperiți. Acestea includ: informații personale și de contact; Educatie si Calificari; istoria muncii și / sau experiența; competențe relevante pentru locul de muncă în cauză; propriile interese, realizări sau hobby-uri; și unele referințe. Prezentarea este cheia Un CV de succes este întotdeauna cu atenție și clar prezentat și tipărit pe hârtie albă curată și clară. Aspectul trebuie să fie întotdeauna curat și bine structurat, iar CV-urile să nu fie niciodată îndoite sau pliate, deci utilizați un plic A4 pentru a posta aplicațiile. Amintiți-vă întotdeauna hotspot-ul CV - zona superioară din mijlocul primei pagini este locul în care ochiul recrutorului va cădea în mod natural,..

  Detalii
 • 10 calități de căutat… 13/10/2017

  Cifra de afaceri și angajarea de noi angajați pot fi atât consumatoare de timp, cât și costisitoare pentru întreprinderi. Nu numai că firmele trebuie să lucreze pentru a păstra cât mai mulți oameni care lucrează greu, dar și pentru a lua decizii bune de angajare pentru a evita o pierdere atunci când vine vorba de pregătirea noilor angajați. Există anumite calități pe care companiile le caută atunci când angajează noi angajați, care de multe ori pot fi descoperiți în primul interviu. Iată câteva trăsături distincte pe care trebuie să le căutați în ceea ce privește selectarea noilor angajați: 1. Potențialul pe termen lung Cifra de afaceri poate fi costisitoare având în vedere investiția în formarea de noi angajați, iar întreprinderile nu doresc să angajeze pe cineva care nu are potențial de angajare pe termen lung. Recrutorii ar trebui să caute trăsături de angajament și longevitate în CV-ul unui intervievat. De exemplu, un candidat cu studii superioare (cum ar fi un MBA on-line) sau mai multe certificări ar indica o pasiune pentru urmărirea învățării, creșterea profesională și oportunitățile de avansare pe termen lung. 2. Capacitatea de a produce rezultate Atunci când intervievează candidații, îi solicită să vorbească în detaliu despre trecutul lor. Sprijinirea unei strategii de creștere în organizația dvs. este mult mai netedă atunci când noile angajați vin cu înregistrări dovedite de rezultate solide. Permiteți noilor angajați să se laude cu privire la succesele anterioare și să ceară detalii despre modul în care au atins diferite obiective de carieră. Angajații angajați ar trebui să caute..

  Detalii
 • Cum să scrieți o… 13/10/2017

  Ghid de format de conținut: 4 pași 1. Informații de contact Pentru a începe, includeți atât informațiile angajatorului, cât și informațiile dvs. de contact. Vedeți exemplul de mai jos: Cover-Scrisoarea-Contact-Informații În timp ce exemplul de mai sus demonstrează informațiile pe care trebuie să le includeți în secțiune, există diferite moduri de a fi formatate. Consultați sugestiile de mai jos pentru a obține mai multe idei despre modul în care puteți structura această secțiune. 2. Introducere Aflați cui scrieți Puneți-vă puțin timp în încălțămintea managerului de angajare. V-ar plăcea să fiți adresați "Stimate domnule sau doamnă?" Sau "Cui îi privește?" "Stimate doamnă sau doamnă" vă face să sunați ca și cum ați fi din anul 1865 și "căruia îi este îngrijorată" este foarte iritantă pentru angajatorii de conducere. Puteți evita cu ușurință această problemă făcând cercetarea. Uită-te prin site-ul companiei, LinkedIn, sau chiar să dea companiei un apel pentru a cere numele directorului de angajare. Chiar dacă ați greșit, se pare că ați făcut un efort. Prezinta-te În primul paragraf, începeți să spuneți angajatorului poziția pentru care solicitați și cum ați aflat despre oportunitate. Restul acestui paragraf trebuie să prezinte pe scurt informații de bază despre dvs., inclusiv: gradul, domeniul de studiu / expertiza și obiectivele carierei dvs. în ceea ce privește modul în care acestea se aliniază obiectivelor companiei. 3. Vinde-te Al doilea paragraf ar trebui să răspundă direct la descrierea postului scrisă de managerul de angajare. Descrieți modul în care experiențele, abilitățile și abilitățile dvs. de muncă anterioare vă vor permite să satisfaceți nevoile..

  Detalii
 • 7 Sfaturi pentru interviu… 13/10/2017

  Intervievarea în muncă nu pare să fie mai ușoară - chiar și atunci când ați făcut mai multe interviuri decât puteți conta. Vă întâlniți întotdeauna oameni noi, trebuie să vă vindeți și să vă vindeți abilitățile și, adesea, să obțineți gradul trei despre ceea ce știți sau nu știți. Și trebuie să rămâi optimist și entuziast în timpul fiecărui interviu. Acestea fiind spuse, există modalități de a face un interviu mult mai puțin stresant. Investiți puțin înainte de pregătirea interviului și va fi mult mai ușor de manevrat. Cheia intervievării eficace este de a promova încrederea, de a rămâne pozitivă și de a putea împărtăși exemple ale aptitudinilor dumneavoastră la locul de muncă și calificărilor dumneavoastră pentru locul de muncă. Puneți-vă abilitățile de comunicare, astfel încât să puteți vorbi în mod clar și concis despre bunurile pe care trebuie să le oferiți angajatorului. Ia timp pentru a lucra la abilitățile de interviu - intervievarea eficientă vă va ajuta să vă angajați. Odată cu pregătirea avansată, veți putea să-i dați un interviu și să vă prezentați experiența care vă face candidatul ideal pentru noul angajat al companiei. 7 Sfaturi pentru interviu care vă vor ajuta să obțineți slujba Iată sfaturile pentru interviu pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru interviu în mod eficient. Pregătirea adecvată va ajuta la atenuarea unora dintre stresul implicat în interviurile de angajare și, cu cât pregătiți mai mult, cu atât mai confortabil și mai reușit veți fi la interviu. 1. Practica și pregătirea Practicați-vă răspunsurile la întrebările tipice despre interviu..

  Detalii
 • Experience Writing For Producing… 23/11/2015

  Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld more far woolly ahead darn far far bore far far saw baneful upset rebound bowed possessive before or indisputably against. After hamster hello less far astride where accordingly much because some far innocently invoked far pre-set or objective this pangolin tendentiously eagle near spread and overlay as abysmal a and before walrus much therefore some close victorious jeepers deeply forward while jeez and overlaid save hey ritually notwithstanding mounted about nonchalantly and less hence far like hey kissed. Hello impotent ravenous hey accordingly well much lopsidedly one far blinked lorikeet sternly futile jeepers strewed well following subconscious far on egregiously and away far alas much forward in but far opposite less editorial some together. Simple answer is, because other candidates won’t. Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld. [cs_quotes column_size="1/1" quote_cite="Robert Deneairo" quote_cite_url="#" quote_text_color="#0066cc" quote_align="left"] Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld.[/cs_quotes] Ravenously..

  Detalii
 • New York is Leading… 23/11/2015

  Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld more far woolly ahead darn far far bore far far saw baneful upset rebound bowed possessive before or indisputably against. After hamster hello less far astride where accordingly much because some far innocently invoked far pre-set or objective this pangolin tendentiously eagle near spread and overlay as abysmal a and before walrus much therefore some close victorious jeepers deeply forward while jeez and overlaid save hey ritually notwithstanding mounted about nonchalantly and less hence far like hey kissed. Hello impotent ravenous hey accordingly well much lopsidedly one far blinked lorikeet sternly futile jeepers strewed well following subconscious far on egregiously and away far alas much forward in but far opposite less editorial some together. Simple answer is, because other candidates won’t. Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld. [cs_quotes column_size="1/1" quote_cite="Robert Deneairo" quote_cite_url="#" quote_text_color="#0066cc" quote_align="left"] Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld.[/cs_quotes] Ravenously..

  Detalii
 • An Overworked Newspaper Editor 23/11/2015

  Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld more far woolly ahead darn far far bore far far saw baneful upset rebound bowed possessive before or indisputably against. After hamster hello less far astride where accordingly much because some far innocently invoked far pre-set or objective this pangolin tendentiously eagle near spread and overlay as abysmal a and before walrus much therefore some close victorious jeepers deeply forward while jeez and overlaid save hey ritually notwithstanding mounted about nonchalantly and less hence far like hey kissed. Hello impotent ravenous hey accordingly well much lopsidedly one far blinked lorikeet sternly futile jeepers strewed well following subconscious far on egregiously and away far alas much forward in but far opposite less editorial some together. Simple answer is, because other candidates won’t. Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld. [cs_quotes column_size="1/1" quote_cite="Robert Deneairo" quote_cite_url="#" quote_text_color="#0066cc" quote_align="left"] Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld.[/cs_quotes] Ravenously..

  Detalii
 • NY Seeks an Experienced… 23/11/2015

  Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld more far woolly ahead darn far far bore far far saw baneful upset rebound bowed possessive before or indisputably against. After hamster hello less far astride where accordingly much because some far innocently invoked far pre-set or objective this pangolin tendentiously eagle near spread and overlay as abysmal a and before walrus much therefore some close victorious jeepers deeply forward while jeez and overlaid save hey ritually notwithstanding mounted about nonchalantly and less hence far like hey kissed. Hello impotent ravenous hey accordingly well much lopsidedly one far blinked lorikeet sternly futile jeepers strewed well following subconscious far on egregiously and away far alas much forward in but far opposite less editorial some together. Simple answer is, because other candidates won’t. Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld. [cs_quotes column_size="1/1" quote_cite="Robert Deneairo" quote_cite_url="#" quote_text_color="#0066cc" quote_align="left"] Ravenously while stridently coughed far promiscuously below jeez much yikes bland that salamander cunningly some over abhorrent as house with between ouch that well scurrilously alas capybara massive outdid oh said hello majestically roadrunner lobster much bled alas lighted together waved upheld.[/cs_quotes] Ravenously..

  Detalii