7 Sfaturi pentru interviu care vă vor ajuta să obțineți slujba

Poza Salon2

Intervievarea în muncă nu pare să fie mai ușoară – chiar și atunci când ați făcut mai multe interviuri decât puteți conta. Vă întâlniți întotdeauna oameni noi, trebuie să vă vindeți și să vă vindeți abilitățile și, adesea, să obțineți gradul trei despre ceea ce știți sau nu știți. Și trebuie să rămâi optimist și entuziast în timpul fiecărui interviu.

Acestea fiind spuse, există modalități de a face un interviu mult mai puțin stresant.

Investiți puțin înainte de pregătirea interviului și va fi mult mai ușor de manevrat. Cheia intervievării eficace este de a promova încrederea, de a rămâne pozitivă și de a putea împărtăși exemple ale aptitudinilor dumneavoastră la locul de muncă și calificărilor dumneavoastră pentru locul de muncă.

Puneți-vă abilitățile de comunicare, astfel încât să puteți vorbi în mod clar și concis despre bunurile pe care trebuie să le oferiți angajatorului. Ia timp pentru a lucra la abilitățile de interviu – intervievarea eficientă vă va ajuta să vă angajați.

Odată cu pregătirea avansată, veți putea să-i dați un interviu și să vă prezentați experiența care vă face candidatul ideal pentru noul angajat al companiei.

7 Sfaturi pentru interviu care vă vor ajuta să obțineți slujba
Iată sfaturile pentru interviu pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru interviu în mod eficient. Pregătirea adecvată va ajuta la atenuarea unora dintre stresul implicat în interviurile de angajare și, cu cât pregătiți mai mult, cu atât mai confortabil și mai reușit veți fi la interviu.

1. Practica și pregătirea
Practicați-vă răspunsurile la întrebările tipice despre interviu și răspunsurile pe care majoritatea angajatorilor le cer. Gândiți-vă la exemple concrete pe care le puteți folosi pentru a vă evidenția abilitățile. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să faceți o listă a cerințelor de locuri de muncă și să le potriviți cu experiența dvs. Furnizarea de dovezi ale succeselor dvs. este o modalitate foarte bună de a vă promova candidatura.

De asemenea, aveți o listă cu propriile întrebări pentru a cere angajatorului gata.

2. Cercetați compania
Faceți-vă temele despre angajator și industrie, astfel încât să vă pregătiți pentru interviul “Ce știți despre această companie?” Încercați să descrieți ceea ce ați aflat despre companie atunci când răspundeți la întrebări. Cunoașteți numele intervievatorului și folosiți-l în timpul interviului. Dacă nu sunteți sigur de numele, apelați și întrebați înainte de interviu. Relaționarea clară și crearea unei conexiuni personale cu intervievatorul dvs. vă pot crește șansele de a vă angaja. Oamenii tind să angajeze candidați pe care îi plac și care par să fie potriviți pentru cultura companiei.

3. Pregătește-te înaintea timpului
Nu așteptați în ultima clipă să alegeți un costum de interviu, să tipăriți copii suplimentare ale CV-ului dvs. sau să găsiți un notepad și un stilou. Aveți gata să aveți un bun interviu pentru interviu, astfel încât să puteți interviu în scurt timp fără să vă faceți griji cu privire la ce să purtați. Când aveți un interviu aliniat, pregătiți totul cu o noapte înainte. Asigurați-vă că îmbrăcămintea de interviu este curată, ordonată și potrivită pentru tipul de firmă cu care intervievați. Adu un portofoliu frumos cu copii suplimentare ale CV-ului tău. Includeți un stilou și hârtie pentru a lua nota.

4. Fii pe timp (asta inseamna devreme)
Fiți la timp pentru interviu. La timp înseamnă cinci până la zece minute mai devreme. Dacă este necesar, faceți ceva timp să conduceți la locația de interviu înainte de timp, astfel încât să știți exact unde vă îndreptați și cât timp va dura până ajungeți acolo. Dați-vă câteva minute suplimentare pentru a vizita camera de odihnă, verificați tinuta și calmați-vă nervii. Iată mai multe despre pregătirea pentru un interviu.

5. Încercați să rămâneți calmi
În timpul interviului, încercați să vă relaxați și să rămâneți cât se poate de calm. Amintiți-vă că limbajul corpului dvs. spune cât de mult despre voi ca și răspunsurile la întrebări. Pregătirea corectă vă va permite să exudeți încredere. Ia-ți un moment să te regrupezi dacă ai nevoie de ea. Mențineți contactul vizual cu intervievatorul. Ascultați întreaga întrebare (ascultare activă) înainte de a vă răspunde și acordați atenție – veți fi jenat dacă ați uitat întrebarea.

Verificați aceste sfaturi pentru a evita stresul de interviu pentru a vă ajuta să vă mențineți calmul nervilor. De asemenea, consultați sfaturile noastre de interviu pentru introverte dacă gândul unui interviu de angajare vă pune în modul de panică.

6. Arătați ce știți
Încercați să descrieți ce știți despre companie atunci când răspundeți la întrebări. Când discutați despre realizările dvs. de carieră, potriviți-le cu ceea ce caută compania. Utilizați exemple din cercetarea dvs. atunci când răspundeți la întrebări: “Am observat că, atunci când ați implementat un nou sistem software anul trecut, evaluările dvs. de satisfacție a clienților s-au îmbunătățit dramatic. Sunt familiarizat cu cele mai recente tehnologii din experiența mea cu dezvoltarea de software la ABC și apreciez o companie care se străduiește să fie lider în industria sa. “Iată cum puteți face o concordanță între expertiza dvs. și cerințele companiei.

7. Urmați
Întotdeauna continuați cu o notă de mulțumire care vă reiterează interesul față de această poziție. Puteți include, de asemenea, orice detalii pe care ați uitat să le menționați în timpul interviului. Dacă interviul cu mai mulți oameni trimite fiecare o notă personală. Trimiteți nota de mulțumire (e-mailul este bine) în termen de 24 de ore de la interviu.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate