10 calități de căutat la noii angajati

jobline-blog (9)

Cifra de afaceri și angajarea de noi angajați pot fi atât consumatoare de timp, cât și costisitoare pentru întreprinderi. Nu numai că firmele trebuie să lucreze pentru a păstra cât mai mulți oameni care lucrează greu, dar și pentru a lua decizii bune de angajare pentru a evita o pierdere atunci când vine vorba de pregătirea noilor angajați. Există anumite calități pe care companiile le caută atunci când angajează noi angajați, care de multe ori pot fi descoperiți în primul interviu.

Iată câteva trăsături distincte pe care trebuie să le căutați în ceea ce privește selectarea noilor angajați:

1. Potențialul pe termen lung

Cifra de afaceri poate fi costisitoare având în vedere investiția în formarea de noi angajați, iar întreprinderile nu doresc să angajeze pe cineva care nu are potențial de angajare pe termen lung. Recrutorii ar trebui să caute trăsături de angajament și longevitate în CV-ul unui intervievat. De exemplu, un candidat cu studii superioare (cum ar fi un MBA on-line) sau mai multe certificări ar indica o pasiune pentru urmărirea învățării, creșterea profesională și oportunitățile de avansare pe termen lung.

2. Capacitatea de a produce rezultate

Atunci când intervievează candidații, îi solicită să vorbească în detaliu despre trecutul lor. Sprijinirea unei strategii de creștere în organizația dvs. este mult mai netedă atunci când noile angajați vin cu înregistrări dovedite de rezultate solide. Permiteți noilor angajați să se laude cu privire la succesele anterioare și să ceară detalii despre modul în care au atins diferite obiective de carieră. Angajații angajați ar trebui să caute candidați entuziaști care doresc să împingă plicul și să aibă o forță personală spre realizările viitoare.

3. Entuziasm și pasiune

Căutați candidați care sunt entuziaști și pasionați de ceea ce fac. Succesele lor ar trebui să strălucească în timpul interviului. Oamenii care iubesc munca pe care o fac frecvent stau la companii mai mult decât oamenii care lucrează de dragul salariului. Entuziasmul este o mare trăsătură pe care o posedăm pentru un nou angajat; angajații entuziaști și cei aflați în străinătate sunt adesea folositori pentru o afacere deoarece sunt probabil competenți atunci când vine vorba de managementul operațiunilor, planificarea resurselor întreprinderii și managementul asistenței medicale.

4. Aplicarea abilităților

Unii manageri de angajare pot solicita angajatorilor potențiali noi să-și îndeplinească o sarcină sau să lucreze la un proiect pentru a-și ilustra mai bine setul de calificări. Angajatorul dorește să găsească un candidat care este auto-motivat, încântat să fie un participant activ la eforturile companiei și dispus să depună efortul suplimentar pentru a obține succes în afaceri. Candidații care își păstrează liniștea, prezentând simultan abilitățile de rezolvare a problemelor, sunt adesea mai bine pregătiți să lucreze bine sub presiunea și responsabilitatea care ar putea veni odată cu slujba.

5. Montarea mediului de lucru

Atunci când se intervievează un candidat, este important să se măsoare “potrivirea” lor în două moduri distincte. În primul rând, considerați că se potrivesc pentru poziția în sine pe baza cunoștințelor, capacității de abilități și abilităților generale de a îndeplini cu succes funcțiile necesare. În al doilea rând, măsurați aptitudinea lor pentru organizație în ansamblul său, imaginându-vă modul în care acestea se vor “personaliza” personal în cultura companiei. Angajații care se simt de succes în poziția lor și au un sentiment de apartenență la companie vor rămâne adesea mai mult.

Jucătorul echipei

În multe situații, angajații vor trebui să colaboreze cu alți colegi la un proiect. Chiar dacă un loc de muncă necesită îndeplinirea majorității sarcinilor în sine, vor exista momente în care angajații vor trebui să colaboreze. Angajatorii de recrutare și de angajare, de obicei, întreabă potențialii angajați despre cât de bine lucrează ca o echipă și ce tip de mediu de lucru preferă. Unii angajatori pot chiar să aducă solicitanții pentru un interviu în grup pentru a vedea cât de bine interacționează cu un număr de persoane deja angajate.

7. Ambiția

Întreprinderile doresc să angajeze persoane motivate și conduse care vor merge peste și dincolo de ceea ce li se cere. Angajații ambitioși lucrează din greu pentru a face tot ce pot în poziția lor și adesea se gândesc la modalități de a-și îmbunătăți activitatea și de a fi mai eficienți, făcând o calitate excelentă pentru un absolvent de resurse umane online. Un angajat, care posedă aceste trăsături, va avea cu siguranță șanse mai mari de a fi considerat mai provocator

8, Acordarea de credite altora

Angajații de închiriere vor căuta, de asemenea, onestitate și integritate în timpul interviului. Atunci când primește un compliment, este lăudabil ca candidații să împartă creditele cu colegii care le-au ajutat să reușească. Aprecierea altor angajați va întări atât moralul grupului, cât și cel individual, care construiește și consolidează un mediu de încredere. Managerii de angajare ar trebui să caute angajați cu încredere în sine, care să se bucure de munca lor, recunoscând totodată eforturile depuse de întreaga echipă implicată.

 

9. Responsabilitate

A fi receptiv în mod intenționat arată respect și curtoazie față de managerii de angajare; un candidat care răspunde cu grijă atunci când este adresat, îi salută politicos pe alții, spune “mulțumesc” și “sunteți binevenit”, îi va pune pe reclamant în afară de alții care nu dispun de abilități adecvate de interacțiune socială. Este, de asemenea, un indicator cheie al modului în care vor interacționa cu colegii și clienții o dată în această poziție. Tratarea cu respect a oamenilor va aduce rezultate de afaceri mai bune în fiecare aspect al unei companii, în special atunci când se adresează direct clienților.

10. Prima impresie este foarte importantă

Candidații care fac o primă impresie bună vor stabili tonul potrivit pentru interviu. Acțiunile lor pot crea impresii de durată în timpul acestor întâlniri cu totul importante. Bunul simț este esențial: îmbrăcăminte adecvată pentru interviu și la timp. Reguli similare se aplică pentru intervievator. Sunetezi un ton care reflectă cu adevărat natura adevărată a organizației? Efectuarea unei prime impresii pozitive este crucială pentru toți cei interesați!